Over Ons

Hallo en welkom op de website van Real Events. Wij zijn Amsterdams belangrijkste eventfotograaf. Door ons vandaag te bezoeken hebt u laten zien dat u de hoogste kwaliteit fotografie wilt en dat natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden in deze sector een van de meest uitgebreide diensten aan en zorgen voor memorabele momenten die heel uw leven meegaan.

Gevestigd in Amsterdam, werd Real Events opgericht onder de notie dat de consument behoefte heeft aan een veel eenvoudiger manier om enerzijds hun evenementen te laten fotograferen en anderzijds op het gemak die foto’s te bestellen die zij wenst via een beveiligde online website. Elke foto die wij maken wordt op onze website gepubliceerd in een galerie waar de klant door middel van een speciale inlogcode kan kiezen en bestellen hetgeen ze willen. Zonder gedwongen te worden om grote foto-pakketten te kopen die vaak tientallen euro’s kosten.

Ons deskundig team van fotografen heeft de ervaring die nodig is om uw volgende evenement of fotosessie een onvergetelijke ervaring te maken. Wij maken fotoreportage’s van bruiloften, verjaardagen, privefeesten en (bedrijfs)evenementen. Maar ook voor familiefoto's, model portofolio’s, foto’s van kinderen, produkten en zelfs uw geliefde huisdier kunt u bij ons terecht. Wij hebben in ons 3-jarig bestaan een zeer sterke reputatie opgebouwd bij onze klanten. Onze klanten en toekomstige klanten zijn heel belangrijk voor ons en we werken hard om hun volledige tevredenheid te garanderen. Onze servicenormen behoren tot de hoogste in deze sector, omdat wij een luisterend oor hebben voor elke klant en zodoende de behoeften van onze klanten en natuurlijk toekomstige klanten leren kennen.

Wij danken u voor uw bezoek aan onze site vandaag en nodigen u uit om vaak terug te komen. Uw mening telt. Als u een vraag of probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Als u een fotograaf nodig heeft voor een opdracht of per uur:

Real Events is hier om u te helpen herinneringen te creeren.


   


 

Levering

Levering geschiedt, tenzij anders overeengekomen, per gewone post.

Algemene Voorwaarden

Versie November 2013

Privacy

Read about your privacy here ...

FAQ

Find answers of yor questions here ...
RealEvents.nl © 2013
 
cart is empty
  Like us @ Facebook